ua en ru

Рада сьогодні заслухає голову НБУ щодо діяльності регулятора з березня по червень

Верховна Рада у середу заслухає голову Національного банку України Степана Кубіва щодо діяльності регулятора з березня по червень 2014 р.

Верховна Рада у середу заслухає голову Національного банку України Степана Кубіва щодо діяльності регулятора з березня по червень 2014 р. Про це йдеться в порядку денному Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

Потім Рада планує розглянути проект постанови про виконання Україною пункту 9 рішення Європейського суду з прав людини по справі № 21722/11 "Олександр Волков проти України" від 9 січня 2013 р., яке набуло чинності 27 травня 2013 р. З цього питання доповість нардеп від "Батьківщини" Сергій Власенко.

Нардепи спробують створити тимчасову спеціальну комісію Ради з контролю за розслідуванням особливо резонансних кримінальних справ з метою недопущення політичних репресій і запобігання уникнення покарання вищими посадовими особами держави, які вчинили злочин. Проект постанови - нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова.

Рада розгляне проекти постанов лідера "Свободи" Олега Тягнибока про звернення до Генеральної асамблеї ООН і Ради безпеки ООН, Організації з безпеки і співробітництва в Європі, Ради Європи.

О 15:00 відбудуться парламентські слухання "Законодавче забезпечення розвитку інформаційного суспільства в Україні".