ua en ru

Рада сьогодні розгляне питання нацбезпеки та оборони

Рада сьогодні розгляне питання нацбезпеки та оборони Фото: Рада сьогодні розгляне питання нацбезпеки та оборони

Також парламент розгляне низку законопроектів щодо питань будівництва та житлово-комунального господарства

Верховна Рада України сьогодні розгляне проект постанови №2504 а-д " Про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних". Про це йдеться у порядку денному засідання парламенту.

Крім того, нардепи розглянуть наступні проекти: 2345а "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (щодо доповнення переліку осіб, які мають право на пенсію нарівні з військовослужбовцями строкової служби та членами їх сімей); 2985 "Про військовий обов'язок і військову службу" (щодо посилення гарантії дотримання законодавства України); 5048 "Про додаткові заходи по зміцненню обороноздатності і безпеки держави"; 4911 проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвідувальних органів

Крім того, Рада повторно розгляне проект 4689 Про внесення змін до закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" (щодо уточнення окремих положень) з пропозиціями президента України.

Сьогодні парламент розгляне низку законопроектів щодо питань будівництва та житлово-комунального господарства. Зокрема, про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо вдосконалення містобудівної діяльності, а також про енергетичну ефективність будівель.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що парламентарії у четвер, 20 жовтня 2016 року, розглянуть законопроект про державний бюджет на 2017 рік.