ua en ru

Рада сьогодні розгляне внесення змін до КК та КПК України щодо корупції

Верховна Рада України сьогодні розгляне внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо корупції, передає кореспондент РБК-України

Як повідомляється, в будівлі парламенту досить спокійно: трибуни і президія не заблоковані, а в самій сесійній залі знаходиться кілька депутатів.

У теж час, будівля парламенту оточено автобусами "Беркута". Представники спецпідрозділів не допускають мітингувальників з європейською символікою, блокуючи їх біля готелю "Київ".

При цьому в Маріїнському парку продовжує мітинг з символікою Партії регіонів. На відміну від вчора, сьогодні учасників мітингу, як мінімум в два рази більше - більше двох тисяч. Мітинг охороняють представники спецподразделений.Показательно, що в порядку на

4 грудня пропонується затвердити порядок денний, а потім перейти до розгляду в першому читанні внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів щодо імплементації в національне законодавство положень ст. 19 Конвенції ООН проти корупції, змін до держбюджету на 2013 р., щодо підтримки інвалідів, а також інші опозиційні законопроекти.