ua en ru

Рада сьогодні розгляне систему іномовлення України

Рада сьогодні розгляне систему іномовлення України Фото: засідання Ради

Також запланована ратифікація низки міжурядових угод

Верховна Рада України сьогодні, 4 листопада, в ході пленарного засідання в першому читанні розгляне законопроект № 11651/0/2-15 від 10.07.2015 про систему іномовлення України. Про це йдеться в порядку денному українського парламента, опублікованому на сайті Ради.

Крім того, в порядку денному Ради значиться ратифікація низки міжурядових угод. Зокрема, ратифікація угоди між Кабміном і урядом Кіпру про морське торговельне судноплавство; урядом Чехії про уникнення подвійного оподаткування; урядом Таджикистану про вилучення окремих товарів з режиму вільної торгівлі; урядами Чорногорії і ОАЕ про повітряне сполучення; урядом США про авіаперевезення.Також нардепи в першому читанні розглянуть законопроект про послуги ЖКГ, зміни у Податковий і Митний кодекси по проекту модернізації Бортницької станції очищення стічних вод, а також зміни в Бюджетний кодекс по видаткам на охорону здоров'я.

Крім того, Рада сьогодні розгляне проект постанови про визнання геноциду кримськотатарського народу в зв'язку з масовою депортацією 1944 р.

Засідання Верховної Ради розпочнеться о 10:00.

Нагадаємо, Рада розгляне питання зниження ренти на газ 5 листопада.