ua en ru

Рада сьогодні розгляне зміни до Податкового кодексу

Рада сьогодні розгляне зміни до Податкового кодексу Фото: Верховна Рада

Нардепи також розглянуть блок законопроектів, які стосуються житлової політики

Верховна Рада України сьогодні, 18 травня, на засіданні розгляне в першому читанні законопроект №3467-д "Про внесення змін до Податкового кодексу України". Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

У першому читанні також буде розглянуто законопроекти №3381 "Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо окремих питань здійснення керівництва виконавчими апаратами обласних і районних рад у Донецькій і Луганській областях " та №2285 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення додержання правил"


Також нардепи спробують включити до порядку денного ряд законопроектів. Зокрема, проект постанови №4348 "Про святкування відзначення 75-річчя з дня народження Богдана Ступки (27 серпня 2016 року)", проект постанови №3708д "Про перейменування села Бихальцохівка Ріпкинського району Чернігівської області" та №4354д "Про внесення змін до статті 23 Закону України "Про віднесення міста Калинівка Калинівського району Вінницької області до категорії міст обласного значення "

У порядку денному також значиться розгляд у першому читанні блоку законопроектів, які стосуються питань житлової політики.

Нагадаємо, 17 травня Верховна Рада України визначила, що при укладенні трудового договору певна категорія громадян звільняється від випробування для перевірки їх кваліфікації.