ua en ru

Рада на цьому тижні розгляне законопроекти з реформування галузі цінних паперів та фондового ринку

Рада на цьому тижні розгляне законопроекти з реформування галузі цінних паперів та фондового ринку Фото: Рада розгляне ще два фінансових законопроекту

Финкомитет ВР просить внести відповідні законопроекти до порядку денного парламенту

Верховна Рада на цьому пленарному тижні розгляне законопроекти, ціллю яких є реформування галузі цінних паперів та фондового ринку. Про це під час засідання погоджувальної ради заявив перший заступник голови Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності ВРУ, народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенко" Михайло Довбенко, передає прес-служба партії.

За словами Довбенко, профільний комітет попросив спікера Верховної Ради Андрія Парубія внести до порядку денного засідань уряду два законопроекти. Мова йде про законопроект №1800 (Про ломбарди і ломбардну діяльність - ред.), рекомендований комітетом до прийняття за основу.

Також до розгляду парламентом пропонується проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо розкриття інформації на фондовому ринку та вдосконалення порядку емісії цінних паперів і розширення можливостей для залучення капіталу) під № 5592.

Нагадаємо, у Раді є готовий документ для затвердження порядку денного.