ua en ru

Рада продовжить розгляд законопроекту про антикорупційний суд 5 червня

Рада продовжить розгляд законопроекту про антикорупційний суд 5 червня Фото: Ірина Геращенко (rada.gov.ua)

Наступне пленарне засідання парламенту розпочнеться 5 червня о 10:00

Верховна рада України продовжить розгляд законопроекту "Про Вищий антикорупційний суд" у вівторок, 5 червня. Про це перед закриттям ранкового пленарного засідання парламенту заявила перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нагадаю, що чергове пленарне засідання Верховної Ради України відбудеться у вівторок, 5 червня. Розпочнеться о 10:00, і почнеться воно з розгляду поправок до закону про антикорупційний суд України, який обов'язково повинен бути прийнятий на наступному пленарному тижні", - зазначила Геращенко.

Нагадаємо, парламент сьогодні, 25 травня, не розглядав поправки до законопроекту про антикорупційний суд. "Протягом двох днів, коли ми працювали над поправками, Верховна рада України розглянула понад 1200 поправок, і у нас залишається близько 700 поправок. І відразу в наступний сесійний вівторок ми з вами повернемося до їх розгляду", - раніше повідомляла перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко.

Президент України Петро Порошенко заявив, що в червні ВР повинна проголосувати, а він - підписати закон про антикорупційний суд.