ua en ru

Рада відмовилася включати у порядок денний питання денонсації угоди про безвізовий режим з РФ

Народні депутати не підтримали пропозицію про включення до порядку денного роботи Верховної Ради України проект постанови № 4962 "Про звернення Верховної Ради України до Кабінету міністрів України щодо денонсації угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації".

Народні депутати не підтримали пропозицію про включення до порядку денного роботи Верховної Ради України проект постанови № 4962 "Про звернення Верховної Ради України до Кабінету міністрів України щодо денонсації угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації". За відповідне рішення проголосували лише 127 нардепів.

"Схвалити та направити звернення Верховної Ради України до Кабінету міністрів України з рекомендацією денонсувати Угоду між урядом України і урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації Україною, підписану 16 січня 1997 р. в м. Москві", - йдеться у проекті постанови.