ua en ru

Рада повинна продовжити роботу групи по корупції в Кабміні, - нардеп

Рада повинна продовжити роботу групи по корупції в Кабміні, - нардеп Фото: Борислав Береза

Роботу слід продовжити, щоб був результат

Верховна Рада України повинна продовжити термін роботи парламентської робочої групи з перевірки фактів можливих зловживань у державному секторі економіки, якщо хоче побачити результати розслідування. Про це заявив позафракційний народний депутат Борислав Береза на брифінгу в ході закритого засідання робочої групи з перевірки фактів можливих зловживань у державному секторі економіки, передає кореспондент РБК-Україна.

"Неможливо розслідувати корупцію до 7 травня. Більше того, ми будемо наполягати, просити Верховну Раду працювати до червня. Якщо ж дійсно ми побачимо, що Верховна Рада хоче побачити результати слідства, а не просто відмахнутися від нас, тоді буде продовжена робота групи, якщо ми зрозуміємо, що все зроблено для галочки, щоб створити видимість розслідування, тоді ви побачите, що робоча група, припинить існування", - заявив Береза.

Він зазначив, що, незважаючи на те, що строк повноважень робочої групи закінчується 7 травня, а перше засідання Ради призначено на 8 травня (і то тільки урочисте), група продовжити працювати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що робота групи ВР з питань корупції в Кабміні може бути продовжено на місяць.