ua en ru

Робота групи ВР з питань корупції у Кабміні може бути продовжена на місяць

Робота групи ВР з питань корупції у Кабміні може бути продовжена на місяць Фото: Дмитро Добродомов

Група направить звернення до Гройсмана про продовження її роботи до 2 червня

Робоча група Верховної Ради України з розслідування корупції у державному секторі планує направити звернення до голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана з проханням продовжити її роботу на місяць - до 2 червня 2015 р. Про це заявив член групи Дмитро Добродомов сьогодні на початку я чергового засідання групи, передає кореспондент РБК-Украіна.

"Термін, зважаючи на травневі свята, до 7 травня не дасть нам жодної картини і ми не зможемо зробити жодних висновків. Зайві два-три тижня не є проблемою, але натомість ми отримаємо результат", - сказав Добродомов.
Він повідомив, що сьогодні відбувається у групі відбудуться у закритому режимі слухання з приводу зловживань в енергетичній галузі.

"Сьогодні є енергетична галузь ("Енергоатом", "Укргазвидобування", "Укртрансгаз", "Укрнафта", - ред.). Завтра - транспорту і зв'язку. А третє - по аграрному сектору", - зазначив Добродомов.

Нагадаємо, 10 квітня 2015 р. Верховна Рада створила робочу групу з розслідування корупції в Кабміні. Згідно з постановою, дана група повинна викласти висновки і пропозиції за результатами перевірки щодо цих порушень у письмовому звіті, який має на розгляд Верховної Ради до 7 травня 2015 р.