ua en ru

Робоча група щодо Тимошенко приєднала до розгляду законопроект Пацкана

Парламентська робоча група, яка займається підготовкою законопроекту щодо лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, прийняла рішення приєднати матеріали законопроекту, внесеного на розгляд народним депутатом від фракції "Удар" Валерієм Пацканом. За таке рішення проголосувало 7 членів групи з 12 присутній, передає кореспондент РБК-Україна.

У відповідь на репліку народного депутата від фракції "Батьківщина" Андрія Кожем'якіна про те, що рішення повинні прийматися консенсусом, нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник зазначив, що це питання є процедурним, а отже рішення прийнято.

За словами Олійника, ці пропозиції необхідно вивчити і розглянути, щоб надалі не повертатися до цього питання.

У свою чергу народний депутат з фракції ПР Інна Богословська запропонувала представникам опозиції попросити колег більше не виступати з подібними ініціативами, щоб не затягувати процес напрацювання законопроекту.

Пізніше робоча група консенсусом голосів прийняла рішення розглянути пропозиції Пацкана пізніше, під час розгляду поправок до Кримінально-процесуального кодексу та Кримінально-виконавчого кодексу України.

За таке рішення проголосували всі 12 членів робочої групи.