ua en ru

Рабінович заявив, що 93% українців підтримують відставку Супрун

Рабінович заявив, що 93% українців підтримують відставку Супрун Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

Рабінович розповів про акцію за звільнення Супрун

Організована політичною партією "За життя" безстрокова акція протесту під Міністерством охорони здоров'я буде тривати до тих пір, поки в.о. голови МОЗ Уляна Супрун не піде у відставку, як того хоче 93% українців. Про це заявив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна".

Політик додав, що якщо буде потрібно, мітингувальники прийдуть до Уляни Супрун додому.

"Колись, багато тижнів тому, коли ми стояли з партією "За життя" у Нацбанку, нам говорили: навіщо ви це робите, все одно Гонтарева (екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарева, – ред.) піде тільки разом з цією владою... І ось Гонтаревої немає, – і в честь цього "За життя" дала в Києві чудовий салют звільнення... Тисячі людей стояли під цим банком. Ми все слухали, що ми "бомжі, шатуни і нас купили". Особливо багато про це канал "Інтер" говорив, тому що у Льовочкіна і Бойка (керівництво "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін і Юрій Бойко, – ред.) банк "Кліринговий дім" з Гонтаревою, – і ось вони разом так вдало грабували країну. Але зараз ми прийшли до МОЗ. Дійсно, прийшло кілька тисяч людей. Наша акція безстрокова, і ми будемо приходити, поки вона (Супрун, – ред.) не піде. Якщо треба, будемо приходити до неї додому. Я вам обіцяю, що наступний салют за звільнення країни від Супрун теж буде в Києві!", – заявив політик.

Він переконаний, що "всі, хто стає на захист медреформи Супрун, повинні самі лікуватися в Україні". На думку парламентарія, тільки тоді вони зможуть зрозуміти, що в.о. міністра охорони здоров'я своїми діями знищує народ України.

"Те, що канал "Інтер" разом з Льовочкіним і Бойком встав на захист Супрун – ось це вразило навіть мене... По "Інтеру" кажуть, що у нас під Моз зібралися одні "бомжі". Я розумію, що всі ми в порівнянні з ними "бомжі". Я розумію, що ми всі "бомжі" у порівнянні з їх двухмиллиардными віллами. Я розумію, що ми всі "бомжі" для Бойка і Льовочкіна, які висмоктали разом з Януковичем і вже з цією владою стільки, що нам і не снилося. Я розумію, що ми "бомжі", бо вся газова система розподілу належить їм. І кожен українець платить зі своєї кишені, щоб вони сиділи, нічого не робили і говорили – "бомжі". Так, порівняно з вами "бомжі", але так буде недовго! І я боюся, що скоро "бомжами" станете ви!" – зазначив лідер партії "За життя".

Політик ще раз акцентував увагу на тому, що партія "За життя" та її прихильники доведуть акцію під МОЗ до кінця, адже 93% українців хочуть, щоб Супрун покинула свій пост.

"Ми обов'язково доведемо до кінця нашу акцію, чого б нам це не коштувало! Незважаючи на всякі "інтер"-канали і всяких моральних виродків, які за Супрун заступаються. Вона повинна піти, і це вимога не моє і навіть не нашої партії. Подивіться на цифри: 93% людей говорять про те, що вона повинна піти. Вона незаконно займає свою посаду. І хтось ще має совість і нахабство за неї заступатися! Заступатися за Супрун може тільки людина, що ненавидить свою країну", – резюмував Рабінович.