ua en ru

Рабінович вважає, що від введення воєнного стану виграє тільки влада

Рабінович вважає, що від введення воєнного стану виграє тільки влада Фото: Вадим Рабінович

Нардеп також упевнений, що воєнний стан може погіршити ситуацію в економіці країни

Від запровадження в Україні воєнного стану виграє тільки правляча група. Про це в ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна" заявив народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович, коментуючи можливість введення воєнного стану.

Так, на думку політика, введення воєнного стану "ідеальне для влади". "Я розповім кілька моментів, які за ним слідують. По-перше, повна цензура у пресі. Вас можуть вести на спеціальні роботи, вам можуть затримувати оплату, у вас можуть забрати особистий транспорт. Це вже у нас немає ніякого "Євробачення". Маса всяких "радощів". А у правлячої групи взагалі проблем не буде. Всі будуть окупантами", — сказав Рабінович.

За його словами, військове положення також погіршить ситуацію в економіці. "Воєнний стан — це на десятки років закінчення можливості піднятися економіці. Це, напевно, вже цвях буде в кришку нашої економіки. І я думаю, що навіть вони зараз до цього не додумаються", — вважає політик.