ua en ru

Рабінович: міжнародні "куратори влади" відповідальні за падіння рівня життя українців

Рабінович: міжнародні "куратори влади" відповідальні за падіння рівня життя українців Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

На думку Рабіновича, зростання цін і падіння рівня життя є "спланованою акцією"

Тотальне зростання цін і падіння рівня життя в Україні є спланованою акцією зі "знищення" українців, причому рішення про її проведення було прийнято за межами країни зарубіжними "кураторами влади". Таку думку висловив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі на телеканалі "112 Україна".

"В Україні дорожчає громадський транспорт, продукти, зростає ціна на газ, а гривня і рівень життя падає. Це говорить про те, що, на превеликий мій жаль, по всій видимості було прийнято рішення про знищення українців. Прийняте воно було за межами України, а тут просто здійснюється через клевретів Міжнародного валютного фонду. Через владу, яка ненавидить свій народ", – підкреслив парламентарій.

Він висловив упевненість в тому, що влада і її "міжнародні куратори" навмисно призначають на ключові пости іноземців.

"У нас обов'язковою умовою для того, щоб зайняти великий державний пост, є наявність хоч якогось закордонного паспорта. Дороги у нас сьогодні будують з Чехії, залізні дороги управляються з Польщі, а згадайте Абромавичуса, Деканоїдзе, Згуладзе... До чого вони довели Україну?", – заявив політик.

Крім того, на думку нардепа, нинішня влада намагається взяти реванш, продовжуючи роздавати обіцянки, які не збирається виконувати.

"Влада дійсно хоче добити Україну. Адже вона чудово розуміє, що якщо у нас пройдуть чесні вибори, то їх тут вже і близько не буде, бо вони розраховують ще мобілізуватися. Вони сподіваються, що ви все забудете перед виборами, бо знову малюють нам красиві картинки на білбордах і по телевізору. Обіцяють чергове "покращення", – зазначив політик.

Втім, Рабінович також вважає, що у представників нинішньої влади на виборах немає шансів, бо "українці більше не мають наміру їх терпіти".

"Вони розраховують, що дадуть вам по кілограму гречки, і ви знову проголосуєте за те, щоб вбивали вас і ваших дітей, майбутнє України. Але я думаю, що вони перебільшують свої можливості і недооцінюють ту ненависть, яку до них зараз відчувають усі українці. Я багато їжджу по Україні, спілкуюся з людьми і бачу їх реальні настрої. До виборів ми вже нічого не змінимо, можемо тільки спостерігати, але на виборах ми не повинні залишити чинної влади жодного шансу", – резюмував Рабінович.