ua en ru

Р.Крамаренко: У проекті бюджету Києва на 2011 р. на ЖКГ передбачено майже 453 млн грн

У проекті бюджету столиці на 2011 р. на потреби житлово-комунального господарства заплановано виділити майже 453 млн грн. Про це говорив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Крамаренко, повідомляє пресс-служба КМДА.
"На жаль, в умовах сьогодення бюджет міста Києва не в змозі водночас вирішити всі проблеми цієї галузі. Інженерна мережа міста не оновлювалась кілька десятиліть, тож за один рік модернізувати систему неможливо. Ми вишукали максимум коштів на ці потреби та будемо надалі проводити активний пошук інвесторів для цієї галузі", - зазначив Р.Крамаренко.
За його словами, за рахунок спеціального фонду бюджету Києва передбачаються видатки на виконання капітального ремонту об'єктів житлового господарства, в тому числі на погашення заборгованості за виконані в минулі роки роботи з капітального ремонту житлового фонду, внутрішньоквартальних мереж, заміни та модернізації ліфтів у сумі 205,2 млн грн.
"Планується, що за рахунок виділених коштів буде виконано будівництво та перекладку 14,4 км водопроводів, 7,9 км каналізації. Крім того, буде проводитись робота з реконструкції теплових пунктів та оснащення житлового фонду будинковими лічильниками тепла", - пояснив Р.Крамаренко.