ua en ru

Путін звільнив спецпредставника з розвитку торгово-економічних відносин з Україною

Путін звільнив спецпредставника з розвитку торгово-економічних відносин з Україною Фото: Дмитро Ліванов (kremlin ru)

Путін звільнив Дмитра Ліванова

Президент Російської Федерації Володимир Путін звільнив спеціального представника з розвитку торгово-економічних відносин з Україною Дмитра Ліванова. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відповідний указ Путіна.

"Звільнити Дмитра Ліванова Вікторовича з посади спеціального представника президента Російської Федерації з розвитку торгово-економічних відносин з Україною", - йдеться в указі.

Зазначимо, в серпні 2016 року Ліванов був призначений на посаду спеціального представника з торговельно-економічних зв'язків з Україною. До цього він обіймав посаду міністра освіти і науки Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що президент Росії Володимир Путін намагається підірвати ситуацію в Україні перед президентськими і парламентськими виборами. Порошенко також заявляв, що Росія витрачає мільярди на фейкові новини про Україну.

Крім того, за словами спецпредставника Держдепартаменту США по Україні Курта Волкера, президент Росії Володимир Путін збройною агресією на Донбасі зробив Україну ще більш прозахідною.