ua en ru

Путін: Рішення про третій президентський термін було прийнято 4 роки тому

Рішення про те, що прем'єр-міністр Володимир Путін буде балотуватися на новий президентський термін в 2012 р., було прийнято 4 роки тому. В інтерв'ю трьом федеральним телеканалам глава уряду РФ повідомив: "Ми чотири роки тому домовилися, що такий варіант цілком можливий, якщо ми успішно пройдемо цю чотирирічку. Ми вирішили, що тоді будемо вправі пред'явити суспільству наші пропозиції щодо конфігурації влади. І коли прийшов час, ми так і зробили".
Прем'єр-міністр РФ підкреслив, що це лише пропозиції і остаточне рішення залишається за виборцями.

Також прем'єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що ніколи не прагнув до посади президента Росії. Відповідаючи на питання про те, навіщо він має намір знову повернутися на пост глави Російської держави, Путін сказав, що, коли йому запропонували обійняти посаду президента, він сумнівався, чи варто це робити.

"Якщо я за щось беруся, то я намагаюся довести справу до логічного завершення або до максимального ефекту", - продовжив Путін. При цьому він розраховує, що кількість його прихильників в Росії більша, ніж противників.
Нагадаємо, раніше партія "Єдина Росія" офіційно запропонувала прем'єр-міністра Володимира Путіна як кандидата партії на пост президента країни.