ua en ru

Путін зізнався у зустрічі з радником Трампа Флінном у 2015 році

Путін зізнався у зустрічі з радником Трампа Флінном у 2015 році Фото: Володимир Путін розповів про зустріч із Флінном

Глава РФ розповів, як пройшов захід у 2015 році, коли він бачився з Флінном

Президент Росії Володимир Путін зізнався, що в 2015 році зустрічався зі скандальним екс-радником чинного президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майклом Флінном. Про це глава РФ заявив в інтерв'ю NBC.

Глава РФ визнав, що вони з Флінном дійсно бачилися у 2015 році на міжнародній конференції "Інформація, політика, ЗМІ: формування нового світопорядку", приуроченій ювілею телеканалу Russia Today. Політики сиділи поруч за одним столом під час урочистої вечері.

"За столом поруч зі мною сидів джентльмен. Я виголосив свою промову. Потім ми поговорили про деякі інші речі, потім я встав і пішов. <...> І тільки потім мені сказали, що цей чоловік працював у службі безпеки. От і все. Я трішки з ним поговорив", - розповів Путін.

Як відомо, Майкл Флінн менше місяця був радником американського президента з національної безпеки в 2017 році, однак у лютому пішов у відставку за те, що він нібито обговорював із послом Росії у Вашингтоні Сергієм Кисляком можливе зняття санкцій США проти РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада Росії покладала великі сподівання на можливість впливу через генерала Майкла Флінна на політику президента Дональда Трампа.