ua en ru

Путін підписав указ про прийняття кримчан на службу в органи прокуратури Криму і Севастополя

Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ щодо питань вступу на службу в органи та установи прокуратури Російської Федерації громадян РФ, які є працівниками органів прокуратури, які діють на територіях Республіки Крим і Севастополя.

Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ щодо питань вступу на службу в органи та установи прокуратури Російської Федерації громадян РФ, які є працівниками органів прокуратури, які діють на територіях Республіки Крим і Севастополя. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави РФ.

Згідно з указом, громадяни Російської Федерації, які є працівниками органів прокуратури, які діють на теренах Криму і Севастополя, мають право на вступ на службу в органи та установи прокуратури Російської Федерації без проходження випробувального терміну за умови відповідності вимогам, що пред'являються до осіб, які приймаються на службу в органи та установи прокуратури Російської Федерації, та знання законодавства Російської Федерації.

При прийомі на службу в органи прокуратури РФ зазначених громадян визнаються їх освіта та кваліфікація, враховуються строк служби в органах прокуратури України, наявні у них класні чини та строки вислуги у цих класних чинах; визнаються дійсними документи про їх освіту і кваліфікації, про проходження служби в органах прокуратури України, про класних чинах і строки вислуги у цих класних чинах.

Указ набирає чинності з дня його підписання.