ua en ru

Путін підписав наказ про підвищення пенсії жителям Криму

Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав наказ про підвищення пенсії жителям Криму.

Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав наказ про підвищення пенсії жителям Криму. Даний наказ "Про заходи державної підтримки громадян, які є одержувачами пенсій на територіях Республіки Крим та м. Севастополя " опублікований на сайті Президента РФ.

"Встановити громадянам, які є одержувачами пенсій на територіях Республіки Крим та м. Севастополя, на додаток до призначеної їм пенсії щомісячну виплату: з 1 квітня 2014 р. - у розмірі 25% від призначеної пенсії , з 1 травня 2014 р. - у розмірі 50%, з 1 червня 2014 р. - у розмірі 75% , з 1 липня 2014 р. - у розмірі 100% від призначеної пенсії", - йдеться в документі.

Виплати до пенсії , згідно з наказом, будуть проводитися "до перерахунку зазначеним громадянам призначених їм пенсій відповідно до законодавства Російської Федерації".

Наказ набирає чинності з дня його підписання.

Нагадаємо, 21 березня Президент РФ Володимир Путін підписав федеральний конституційний закон "Про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення в складі Російської Федерації нових суб'єктів - Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя".