ua en ru

Путін відмовився брати участь у Мюнхенській конференції з безпеки

Путін відмовився брати участь у Мюнхенській конференції з безпеки Фото: Володимир Путін

Конференція з безпеки відбудеться в німецькому Мюнхені в лютому

Президент Російської Федерації Володимир Путін не буде приймати участі в конференції з безпеки, яка відбудеться у німецькому Мюнхені в лютому. Про це російський президент заявив в інтерв'ю виданню Bild.

"Я не поїду в Мюнхен", - сказав він у відповідь на питання, чи може ця конференція стати приводом для налагодження відносин між Росією і Німеччиною.

Зазначимо, що цей питання і відповідь не увійшли до версію інтерв'ю, яку опублікувала адміністрація президента Росії на сайті Кремля.

Нагадаємо, раніше Президент Росії Володимир Путін назвав санкції Заходу у відповідь на анексію Криму "безглуздим і шкідливим рішенням".

"Що стосується реакції наших західних партнерів - мені здається, вона була помилковою і спрямована не на підтримку України, а на стримування зростання можливостей Росії. Мені здається, що цього не слід робити, в цьому і полягає головна помилка, а потрібно, навпаки, використовувати можливості один одного для взаємного зростання, для спільного вирішення проблем, перед якими ми стоїмо", - зазначив президент Росії.