ua en ru

ПСЖ відповів на рішення "Барселони" судитися з Неймаром

ПСЖ відповів на рішення "Барселони" судитися з Неймаром Фото: Неймар (instagram.com/neymarjr)

Парижани були здивовані рішенням каталонського клубу

ПСЖ опублікував заяву у відповідь на рішення каталонської "Барселони" подати на форварда Неймара в суд через нібито невиконання з його боку контрактних зобов'язань перед каталонським клубом. Про це повідомляється на сайті французького клубу.

"ПСЖ" був здивований, дізнавшись, що "Барселона" розпочала судовий процес проти свого колишнього гравця Неймара, заявляючи, що він не виконував зобов'язань за контрактом і ПСЖ має взяти на себе виплату компенсації. Наш клуб, як і Неймар, суворо дотримувався всі закони і правила, і ми можемо лише шкодувати, що "Барселона" вирішила так вчинити", - йдеться в заяві.

В "Барселоні" стверджують, що Неймар, який перейшов в ПСЖ за 222 млн євро, повинен виплатити синьо-гранатовим 8,5 млн євро за невиконання контрактних зобов'язань. У минулому році бразилець продовжив контракт з "Барсою" до 2021 року, і клуб хоче повернути бонус, виплачений гравцеві за підписання нового договору, а також 10% за прострочену заборгованість.

Нагадаємо, нападаючий французького ПСЖ Неймар також виявився здивований рішенням каталонської "Барселони" подати на нього в суд за невиконання контрактних зобов'язань і вирішив подати зустрічний позов.