ua en ru

Протести в Києві: біля Нацбанку сьогодні мітингує близько 500 осіб

Протести в Києві: біля Нацбанку сьогодні мітингує близько 500 осіб Фото: протести в Києві в п'ятницю втратили масштабність

Протести в Києві в кінці тижня пішли на спад

Протести в Києві сьогодні зібрали біля будівлі Національного банку України близько 500 активістів, передає кореспондент РБК-Україна.

На даний момент люди продовжують підходити, однак набагато менш масово, ніж останні дні. Учасники акції сьогодні стоять з політичною символікою - прапорами партії "За життя".

Як і в попередні дні, активісти вимагають відставки голови Національного банку Валерії Гонтарєвої і обіцяють зробити свою акцію безстроковою.

Зазначимо, що сьогодні рамки металошукачів на підходах до місця проведення акції не встановлювали. Деяких мітингувальників обшукують на підходах до Нацбанку. На місці, як і протягом усього тижня, чергують машина "швидкої допомоги" і пожежники.

Правопорядок на місці проведення акції забезпечують представники Національної гвардії та Національної поліції. В цілому на території, де проходять протести, знаходиться близько 100 правоохоронців.

Протести в Києві: біля Нацбанку сьогодні мітингує близько 500 осібПротести в Києві: біля Нацбанку сьогодні мітингує близько 500 осібПротести в Києві: біля Нацбанку сьогодні мітингує близько 500 осіб

Фото: протести в Києві

Нагадаємо, вчора в протестах в Києві брали участь близько 2 тис. чоловік.