ua en ru

Протести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУ

Протести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУ Фото: протести в Києві

Зараз активно ведуться приготування до акції протесту в Києві

В ході триваючих протестів у Києві до Національного банку України підійшли близько 2 тис. мітингувальників, передає кореспондент РБК-Україна.

Кілька колон чисельністю близько 2 тис. осіб підійшли до будівлі Національного банку. Колони підходили по черзі.

Зазначимо, що металодетектори на вулиці Інститутській з боку Хрещатика відсутні, однак чергують поліцейські і Національна гвардія.

Зараз активно ведуться приготування до акції протесту у Києві: люди продовжують підходити, їм роздають прапори. Також в деяких місцях шикуються черги і обговорюють організаційні питання.

Протести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУПротести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУПротести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУПротести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУПротести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУПротести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУПротести у Києві: близько 2 тис. мітингувальників зібралися під НБУ

Фото: протести у Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протести в Києві, які повинні були відбутися сьогодні за участю представників профспілок, скасовані.