ua en ru

Протести у Вірменії: в результаті зіткнень в Єревані постраждали 46 людей

Протести у Вірменії: в результаті зіткнень в Єревані постраждали 46 людей Фото: протести у Вірменії (armm-(colonelcassad.livejournal.com))

В медустанови Єревана звернулися за допомогою 46 осіб, з яких шестеро є поліцейськими

В результаті зіткнень в центрі Єревану (Вірменія) між мітингувальниками та правоохоронцями в медустанови звернулися 46 осіб. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я Вірменії, передає News.Am.

Повідомляється, що за інформацією на 16:30 в медустанови Єревана звернулися за допомогою 46 осіб, з яких шестеро є поліцейськими. Частина хворих, отримавши амбулаторну допомогу, вже виписалася з медустанов.

"У цивільних осіб, в основному, поверхневі травми нижніх кінцівок. А у поліцейських поранення, нанесені тупими і ріжучими інструментами. Одного з правоохоронців зараз оперують", - повідомили в Мінзравом.

У Міністерстві додали, що зараз система охорони здоров'я Вірменії працює в умовах посиленого режиму. Всі установи володіють необхідними засобами для надання своєчасної та якісної медичної допомоги".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на проспекті Баграмяна в центрі Єревану в понеділок, 16 квітня, поліція застосувала спецзасоби проти не згодних з призначенням на посаду прем'єр-міністра екс-президента країни Сержа Саргсяна.