ua en ru

Протест в Єревані: в ході зіткнень з поліцією затримано 50 осіб

Протест в Єревані: в ході зіткнень з поліцією затримано 50 осіб Фото: протест в Єревані

У житловому кварталі, де проводилася одна з операцій з розгону, загорівся будинок

Співробітники правоохоронних органів Вірменії звільнили від учасників протесту в Єревані територію навколо захопленої озброєним угрупуванням будівлі полку патрульно-постової служби поліції в Єревані. У ході сутичок затримано 50 осіб, повідомляє "Інтерфакс".

"Близько 50 осіб затримано, в тому числі віце-голова опозиційної партії "Спадщина" Армен Мартиросян. Район оточено посиленими нарядами поліції. Масштабна операція з розгону демонстрантів здійснювалася поліцією паралельно з двох сторін від будівлі захопленого полку", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, у житловому кварталі, де проводилася одна з операцій з розгону учасників акції протесту в Єревані, за попередніми даними, загорівся будинок. Причини поки не відомі.

"Побиті журналісти вірменської служби радіостанції "Свобода". В ефірі радіостанції вони заявили, що їх побили люди в цивільному одязі з кийками. Зараз на території не залишилося демонстрантів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє "Радіо Свобода", тривають сутички між учасниками протесту в Єревані і поліцією в Сарі-Тахе. Поліція застосовує спецзасоби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході розгону учасників протесту в Єревані є поранені.