ua en ru

Поліція почала розгін мітингу в Єревані, є поранені

Поліція почала розгін мітингу в Єревані, є поранені Фото: мітинг у Єревані

В районі проведення мітингу в Єревані чутні звуки вибухів і пострілів

Поліцейські почали розгін мітингу в Єревані (Вірменія), який проходить в районі вулиці Хоренаци, є поранені серед демонстрантів. Про це йдеться в повідомленні "Новини-Вірменія".

"Правоохоронці розганяють акцію протесту, яка проходить у Єревані, учасники якої виступають на підтримку збройної групи, що захопила майже два тижні тому полк ППС", - йдеться в повідомленні.


Як наголошується, поліцейські повністю звільнили від учасників мітингу в Єревані ділянку вулиці Хоренаци, неподалік від якої знаходиться захоплений озброєною групою полк ППС. Розташований поруч проспект Тиграна Меца перекритий.

Як повідомляється, в районі проведення мітингу в Єревані чутні звуки вибухів і пострілів.

мітинг у Єревані

Фото: мітинг в Єревані

"В даному районі чутні звуки вибухів і пострілів, кидають світло-шумові гранати. Поліція затримує особливо активних демонстрантів, серед учасників акції є поранені", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасники мітингу в Єревані, що підтримують збройну групу, що захопила 17 липня будівлю поліції, сьогодні ввечері розпочали ходу до вулиці Хоренаці, що примикає до захопленого полку ППС.