ua en ru

За минулий тиждень на пожежах загинули 13 осіб, - ДСНС

За минулий тиждень на пожежах загинули 13 осіб, - ДСНС Фото: ліквідація пожежі (прес-служба ДСНС України)

При цьому на пожежах врятовано 22 людини

Минулого тижня співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України запобігли загибелі 22 людини на пожежах, при цьому врятувати 13 осіб не вдалося. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"протягом минулого тижня, з 3 по 9 липня 2017 року, підрозділи ДСНС здійснювали виїзди для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, з початку тижня зареєстровано 2 тис 147 надзвичайних подій. В результаті вжитих заходів врятовано 64 людини.

Так, ліквідовано 1 тис 734 пожежі, врятовані 22 людини та не допущено знищення вогнем 368 будівель і 39 од. техніки. На пожежах загинуло 13 осіб, орієнтовні збитки, за оперативними даними, складають 4 млн. 236 тис. гривень.

Крім того, протягом тижня піротехнічними підрозділами ДСНС здійснені 267 виїздів, в ході яких виявлено, вилучено та знешкоджено 1 тис 317 вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву рятувальників, що на пожежах в Україні з початку цього року загинули 934 людини.