ua en ru

За минулий тиждень бойовики на Донеччині затримали 16 дезертирів, - розвідка

За минулий тиждень бойовики на Донеччині затримали 16 дезертирів, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Військових затримали на неконтрольованої кордоні з Росією

За минулий тиждень бойовики на Донеччині затримали 16 військовослужбовців, які самовільно залишили позиції. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Незважаючи на превентивні заходи російського окупаційного командування, у з'єднаннях та частинах 1 і 2 АК триває дезертирство особового складу. Протягом останнього тижня на неконтрольованому Україною ділянці кордону з РФ затримано та повернуто до частини 16 військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК, які самовільно залишили свої підрозділи", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 25 березня Російським окупаці...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 25 березень 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні розвідка повідомляла, що бойовики на Донбасі вербують укладених з виправних колоній, їм обіцяють дострокове звільнення в обмін на проходження військової служби.

Зокрема, доукомплектування 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК здійснюється за рахунок ув'язнених, яких достроково звільняють з виправно-трудової колонії №52 (Єнакієве).