ua en ru

Зниклий Airbus A320 подавав сигнал лиха

Зниклий Airbus A320 подавав сигнал лиха Фото: сигнал був отриманий через дві години після останнього контакту з диспетчерами

На борту зниклого літака Egyptair перебували 30 громадян Єгипту, 15 громадян Франції та представники ще 10 держав

Військове підрозділ отримав сигнал лиха з обладнання Airbus A320, що виконував рейс EgyptAir з Парижа в Каїр. Про це повідомляє Міністерство цивільної авіації Єгипту, передає Reuters.

Сигнал був отриманий приблизно о 04:26 за місцевим часом. При цьому рані в EgyptAir говорили, що літак зник з радарів в 02:45. Також авіакомпанія підтвердила інформацію про отримання сигналу лиха.

За інформацією EgyptAir, на борту літака знаходилися 30 громадян Єгипту, 15 громадян Франції та представники ще 10 держав.


Так, крім французів і єгиптян, на борту перебували двоє громадян Іраку і по одному громадянинові Великобританії, Бельгії, Кувейту, Саудівської Аравії, Судану, Чаду, Португалії, Алжиру і Канади.

Нагадаємо, лайнер Airbus A320 єгипетської авіакомпанії EgyptAir, що прямував з Парижа до Каїр, зник у четвер, 19 травня, з радарів диспетчерів. На борту знаходяться 56 пасажирів, 7 членів екіпажу і троє співробітників безпеки.

За інформацією авіакомпанії, лайнер встиг увійти в повітряний простір Єгипту на 10 миль. Коли зв'язок з ним обірвався, він перебував на висоті близько 11 тисяч метрів.

Єгипетські авіаційні чиновники вважають, що зниклий пасажирський лайнер Airbus A320 впав у море.

Так само слідкуйте за новинами по темі в хроніці подій про зникнення літака компанії EgyptAir".