ua en ru

Прокурор вважає самовідвід держадвоката Януковича затягуванням процесу

Прокурор вважає самовідвід держадвоката Януковича затягуванням процесу Фото: обвинувачення вважає дії госзащиты Януковича затягуванням процесу (УНІАН)

Звинувачення вважає, що дії захисту спрямовані на зрив розгляду

Обвинувачення вважає самовідвід державного адвоката екс-президента Віктора Януковича Віталія Мешечка затягуванням судового процесу. Про це після засідання суду заявив прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, прокуратура вважає, що дії захисту обвинуваченого у державній зраді Януковича спрямовані на зрив судового розгляду.

"Що сталося, те сталося. Ми вважаємо, що це зрив процесу. Що дії спрямовані на затягування судового процесу", - заявив Кравченко.

Він також повідомив, що наступне засідання відбудеться через три тижні тому, що цей час дано для того, щоб новий держзахисник екс-президента зміг вивчити матеріали справи.

"Сьогодні суд направить відповідну постанову, і сьогодні-завтра у регіонального центру для безоплатної допомоги буде достатньо часу для призначення нового захисника", - сказав прокурор.

Нагадаємо, сьогодні суд прийняв самовідвід державного захисника екс-президента Віктора Януковича у справі про державну зраду.