ua en ru

Прокурор Киева взял под личный контроль расследование обстоятельств смерти Чечетова

Прокурор Києва Сергій Юлдашев взяв під особистий контроль розслідування обставин смерті колишнього заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайла Чечетова. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"За фактом смерті екс-регіонала Михайла Чечетова розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Розслідування обставин смерті народного депутата багатьох скликань взяв під особистий контроль прокурор Києва Сергій Юлдашев", - йдеться в повідомленні.

За попередньою версією, Чечетов вистрибнув з вікна своєї квартири з 17-го поверху. Перед смертю він залишив записку: "Я йду. Думаю, так буде краще для всіх. Величезне спасибі всім за підтримку. Вибачте і зрозумійте мене правильно. М. Чечетов".

Нагадаємо, 20 лютого Генпрокуратура оголосила підозра Чечетову у справі про "законах 16 січня".

У ніч на 21 лютого Печерський районний суд Києва обрав Михайлу Чечетову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 4 тис. 105 мінімальних зарплат, тобто близько 5 млн гривень. Вже 23 лютого за нього внесли заставу.