ua en ru

Прокуратура Житомирської обл. проводить досудове розслідування ДТП за участю судді

Прокуратура Житомирської обл. проводить досудове розслідування ДТП за участю судді Фото: ДТП

Провадження перебуває на особистому контролі прокурора області

Прокуратура Житомирської області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської обл.

"Наразі проводяться усі невідкладні першочергові слідчі дії. Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на особистому контролі прокурора області", - йдеться у повідомленні.

19 вересня депутат Олевської міськради Олександр Ніколайчук повідомив у Facebook, що у місті молодь перекрила рух та вимагає покарання судді, який є співучасником ДТП внаслідок якого загинув 21-річний хлопець. Рідні загиблого просять надати розголосу трагедії.

В Олевську молодь перекрила рух та вимагає покарання судді, який є співучасником ДТП внаслідок якого загинув 21-річний хлопець.Рідні загиблого просять телеканали надати розголосу трагедії

Posted by Олександр Ніколайчук on 18 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирській обл. правоохоронці розслідують дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) за участю місцевого судді. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, суддя не впорався з керуванням автомобіля Ford, унаслідок чого зазначений транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху транспорту й зіткнувся з мотоциклом Viper під управлінням 21-річного жителя села Корощине Олевського району.