ua en ru

Прокуратура завершила досудове розслідування за фактом обвалу гуртожитку в Чернігові

Прокуратура завершила досудове розслідування за фактом обвалу гуртожитку в Чернігові Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті

Прокуратура завершила досудове розслідування у справі обвалу гуртожитку, в результаті чого загинула одна людина. Про це повідомляє пресс-служба прокуратури Чернігівської області.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо колишнього керівника комунального підприємства Чернігова підозрюваного у службовій недбалості, що призвело до руйнування 12 грудня минулого року несучих елементів чотириповерхового житлового будинку гуртожитку по вул. Попудренка, в результаті якого загинула людина", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з висновками експертів, через службову недбалість інтересам окремих громадян та територіальній громаді міста завдано матеріальної шкоди на загальну суму понад 27 млн гривень.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. ст 2. 367 Кримінального кодексу України (неналежне виконання особою своїх службових обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки). На даний момент обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 26 липня 2017 року прокуратура закінчила досудове розслідування у справі масового отруєння алкоголем у Харкові.