ua en ru

Прокуратура просить суд призначити экс-чиновнику ГПУ Сусу заставу у 5 млн гривень

Прокуратура просить суд призначити экс-чиновнику ГПУ Сусу заставу у 5 млн гривень Фото: ГПУ (screenshot(google-maps))

Суд розглядає питання щодо обрання запобіжного заходу Сусу

Прокуратура просить суд призначити экс-чиновнику Генеральної прокуратури України (ГПУ) Дмитру Сусу заставу у розмірі 5 млн гривень. Про це повідомляють "Схеми" у Twitter.

"Розпочався суд щодо обрання запобіжного заходу Дмитру Сусу. Прокуратура просить заставу в 5 мільйонів гривeнь", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський районний суд Києва розглядає скаргу захисту на затримання екс-заступника начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ Дмитра Суса.

Варто відзначити, що суд на початку засідання задовольнив прохання захисту про заборону фото- і відеозйомки, дозволивши журналістам залишитися в залі. Сам Дмитро Сус доставлений в суд.

Зазначимо, Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, що Суса затримали в рамках розслідування про відсутність інформації в його декларації іномарки, а також про заволодіння чужим майном під час проведення слідчих дій у кількох кримінальних провадженнях.