ua en ru

Прокуратура оскаржить запобіжний захід синові нардепа Шуфрича

Прокуратура оскаржить запобіжний захід синові нардепа Шуфрича Фото: Нестор Шуфрич-молодший (скріншот відео Телеканал 1+1)

Шуфрича-молодшого відпустили на поруки батька

У прокуратурі заявили про намір оскаржити рішення Шевченківського районного суду Києва у справі про дорожньо-транспортну пригоду за участю Нестора Шуфрича-молодшого. Про це заявила речник прокуратури Києва Надія Максимець Facebook.

"Будемо оскаржувати", - написала вона в соц. мережі.

Будемо оскаржувати

Опубліковано Надією Максимець 30 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд Києва відпустив Нестора Шуфрича-молодшого, сина народного депутата від "Опозиційного блоку", на поруки батька у справі про дорожньо-транспортну пригоду.

Прокуратура інкримінує Шуфричу-молодшому порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження. По цій статті підозрюваному загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Зазначено, що прокурори підозрюють, що він може сховатися від органів слідства і тиснути на свідків. Вони просили зобов'язати Шуфрича прибувати за викликом до слідчого і заборонити залишати місце проживання цілодобово.

Зазначено, що захист підозрюваного просила не застосовувати запобіжний захід.

Наш підзахисний здав закордонний паспорт, тому я вважаю, що обставини для обрання запобіжного заходу відсутні. Ми бачимо належну процесуальну поведінку, він з'явився до слідчого і прийшов на судове засідання", - заявив адвокат Литвиненко.