ua en ru

Прокуратура Одеської області ліквідувала конвертцентр з річним оборотом понад 1 млрд гривень

Прокуратура Одеської області ліквідувала конвертцентр з річним оборотом понад 1 млрд гривень Фото: прокуратура Одеської області ліквідувала конвертцентр

Крім того, накладено арешт на рахунки в 10 банківських установах з метою забезпечення відшкодування збитків

Прокуратура Одеської області припинила діяльність конвертаційного центру з річним оборотом понад 1 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Наголошується, що до складу центру входило близько 15 підприємств з Києва, Київської та Одеської областей з ознаками фіктивності, які надавали послуги з мінімізації податкових зобов'язань та переведення коштів у готівку.

"У вівторок, 18 жовтня, за участю працівників прокуратури області та УСБУ в області проведені обшуки, в ході яких вилучено первинну фінансову і господарську документацію, бланки, комп'ютерну техніку тощо. Крім того, накладено арешт на рахунки в 10 банківських установах з метою забезпечення відшкодування збитків", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України спільно з прокуратурою Донецької області припинила діяльність міжрегіонального конвертаційного центру, до діяльності якого причетне керівництво маріупольської фіскальної служби.