ua en ru

Прокуратура оголосила про підозру двом посадовцям аеропорту "Бориспіль"

Прокуратура оголосила про підозру двом посадовцям аеропорту "Бориспіль" Фото: місце події (kobl.gp.gov.ua)

Також направила до суду клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Прокуратура Київської області повідомила про підозру двом чиновникм ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" за хабар у розмірі 141 тис. гривень. Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Як відзначають в прес-службі, прокуратура області направила до суду клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Оголошено підозру начальнику служби закупівель і начальнику відділу матеріально-технічного забезпечення служби закупівель у вчиненні ними кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди посадовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) КК України", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" проходили обшуки після затримання двох його співробітників на хабарі.

Також раніше повідомлялося, що в "Борисполі" затримали на хабарі митників. Їх підозрюють в отриманні хабара сумою по 500 доларів кожному.

Додамо, що військова прокуратура спільно зі Службою безпеки України затримала головного державного інспектора відділу митного оформлення митного поста "Бориспіль - аеропорт" Київської митниці Державної фіскальної служби України.