ua en ru

Обшуки в аеропорту "Бориспіль" тривають після вчорашніх затримань

Обшуки в аеропорту "Бориспіль" тривають після вчорашніх затримань Фото: аеропорт "Бориспіль" (kbp.kiev.ua)

Рябікін відсторонив усіх співробітників відділу тендерних закупівель

У "Міжнародному аеропорту "Бориспіль" тривають обшуки після вчорашнього затримання двох його співробітників на хабарі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту.

Повідомляється, що станом на ранок на робочих місцях у виробничому приміщенні, де знаходяться кабінети співробітників відділу тендерних закупівель та матеріально-технічного забезпечення, тривають. Також повідомляється, що гендиректор Павло Рябікін вже відсторонив усіх співробітників відділу від виконання службових обов'язків.

"Крім того, ми створили робочу комісію для аналізу реєстру договорів та закупівель, актів виконаних робіт, проведених платежів. На час роботи комісії всі платежі будуть тимчасово припинені ", - додав Рябікін.

Нагадаємо, напередодні на хабарі затримали начальника служби закупівель та начальника відділу матеріально-технічного забезпечення аеропорту "Бориспіль". За даними слідства, вони за гроші впливали на проведення тендерів та отримували відкати в розмірі 10-20% від загальної суми тендеру. У затриманих вилучили понад 140 тис. гривень.

До цього у "Борисполі" затримали на хабарі митників.