ua en ru

Прокуратура порушила справу проти керівництва банку "Михайлівський"

Прокуратура порушила справу проти керівництва банку "Михайлівський" Фото: Столична прокуратура завела справу на керівництво банку "Михайлівський"

Ці ж факти розслідує ДФС

Прокуратура міста Києва 15 червня 2016 внесено відомості в ЄРДР за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 218-1 КК України, відносно посадових осіб збанкрутілого банку "Михайлівський".Про це повідомляє народний депутат України (БПП) голова підкомітету з питань цінних паперів, фондового ринку, діяльності рейтингових агентств і електронної комерції Комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності Павло Різаненко на своїй сторінці в Facebook.

Досудове розслідування доручено Слідчому управлінню Головного управління Національної поліції Києва, а процесуальне керівництво покладено на столичну прокуратуру. В даний час проводяться необхідні слідчі і процесуальні дії для встановлення всіх обставин скоєння кримінального злочину.


Крім того, за словами нардепа, повідомлення про злочин адресувалося Державної фіскальної службі, оскільки кримінальна стаття підслідна саме податковій, а до прокуратури було направлено до відома.

У відповіді фіскальної служби, повідомляє Різаненко, його проінформували про те, що матеріали направлено в слідче управління фінансових розслідувань головного Міжрегіонального управління ДФС - Центрального офісу з обслуговування великих платників податків.

Як повідомлялося, НБУ передав правоохоронцям дані про порушення "Банку Михайлівський".