ua en ru

Прокуратура Києва затримала на хабарі одного з керівників Баришівського відділення поліції

Прокуратура Києва затримала на хабарі одного з керівників Баришівського відділення поліції Фото: прокуратура Києва затримала на хабарі одного з керівників поліції

Посадовець вимагав від представника приватної фірми неправомірну вигоду за не перешкоджання законній підприємницькій діяльності

Слідчі прокуратури міста Києва спільно з оперативними працівниками СБУ в Києві та Київській області сьогодні, 4 квітня, на хабарі у 12 тис. гривень затримали одного з керівників Баришівського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській області. Про це повідомляє прокуратура міста Києва.

Зазначено, що чиновник вимагав від представника приватної фірми неправомірну вигоду за не перешкоджання законній підприємницькій діяльності на території Київської області.

Зловмисник був затриманий правоохоронними органами одразу після отримання ним хабара.

Повідомляється, що на даний момент в приміщенні Баришівського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській області проводяться обшуки. Приймається рішення про обрання запобіжного заходу для затриманого чиновника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для затриманого на хабарі голови Любомльської районної державної адміністрації Волинської області.