ua en ru

Прокуратура Києва викрила поліцейського на вимаганні 3,5 тис. доларів

Прокуратура Києва викрила поліцейського на вимаганні 3,5 тис. доларів Фото: поліцейського в Києві затримали при отриманні хабара

Оперуповноважений вимагав 3500 доларів за сприяння у призначенні громадянину більш м'якого покарання за грабіж

У середу, 11 січня, слідчі прокуратури міста Києва спільно з співробітниками столичного управління Національної поліції затримали на вимаганні грошових коштів працівника столичного главку поліції. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Встановлено, що оперуповноважений відділу розкриття злочинів проти власності Управління карного розшуку ГУНП в м. Києві вимагав від громадянина 3500 доларів США за сприяння у призначенні йому більш м'якого покарання за скоєння грабежу", - сказано в повідомленні.

Прокуратура Києва викрила поліцейського на вимаганні 3,5 тис. доларівФото: затримання поліцейського

Так, у ході слідчих дій задокументовано факт одержання правоохоронцем хабара у декілька етапів. Під час передачі останньої частини обумовленої суми у розмірі 2 200 доларів оперуповноваженого було затримано.

Прокуратура Києва викрила поліцейського на вимаганні 3,5 тис. доларівФото: хабар

На даний час тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, раніше у Києві патрульного поліцейського затримали при отриманні хабара. Правоохоронець зажадав від матері місцевого жителя 12,5 тис гривень за непритягнення її сина до відповідальності.