Виробництво м'яса в Україні за 10 міс. 2013 р. збільшилося на 8,6% - до 2,6 млн т

Виробництво м'яса в Україні за січень-жовтень 2013 р. порівняно з аналогічним періодом 2012 року, збільшилася на 8,6% і становить 2 млн 625,7 тис. т. Про це повідомляє Державна служба статистики України (Держстат).

Виробництво м'яса в Україні за січень-жовтень 2013 р. порівняно з аналогічним періодом 2012 року, збільшилася на 8,6% і становить 2 млн 625,7 тис. т. Про це повідомляє Державна служба статистики України (Держстат).

При цьому за 10 місяців 2013 р. виробництво молока склало 9,97 млн т, що на 0,9% більше, ніж у 2012 р. Виробництво яєць збільшилося на 2,4%, до 16,63 млрд шт.

Зазначимо, що виробництво м'яса за січень-серпень 2013 р. порівняно з аналогічним періодом 2012 р. збільшилась на 9,4% і склала 2,05 млн т. Виробництво м'яса в Україні в 2012 р. зросло на 3,4% - до 3,1 млн т.

Нагадаємо, що в Україні за січень-вересень 2013 р. на переробні підприємства надійшло 1,3 млн т худоби та птиці в живій вазі, що на 15% перевищує аналогічні показники минулого року. Загальне виробництво м'яса в країні за цей період зросло на 9,8%.

Варто зауважити, що на початку осені міністр аграрної політики Микола Присяжнюк повідомив, що в 2013 р. пропозицію іноземного м'яса на вітчизняних прилавках знизиться на 35% за причина зростання його виробництва в Україні.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся