ua en ru

За програмою СБУ від кримінальної відповідальності звільнено понад 200 колишніх бойовиків

За програмою СБУ від кримінальної відповідальності звільнено понад 200 колишніх бойовиків Фото: Сергій Наєв (president.gov.ua)

Зазначені особи добровільно відмовилися від участі в бандформуваннях

За програмою Служби безпеки України (СБУ) "На тебе чекають вдома" від кримінальної відповідальності звільнено понад 200 колишніх бойовиків. Про це заявив командувач Об'єднаними силами Сергій Наєв в інтерв'ю "Фактам".

"Вважаю, що ефективно працює програма СБУ "На тебе чекають вдома": від кримінальної відповідальності звільнено понад 200 колишніх бойовиків так званих "ЛНР" і "ДНР", які добровільно відмовилися від участі в бандформування", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області співробітники Служби безпеки України викрили агентурну мережу проросійської терористичної організації "Луганська народна республіка" (ЛНР).

Зазначимо, зазначена програма СБУ поширюється на осіб, які добровільно відмовилися від участі в діяльності незаконних збройних формувань на Донбасі, не брали участі у вбивствах, нападах на підприємства і установи, а також готові надати сприяння у розкритті злочинів, скоєних бойовиками в Донбасі.