ua en ru

Погода на сьогодні: На заході України дощі, температура до +21

Погода на сьогодні: 25 березня в західних областях України очікуються дощі, на решті території - мінлива хмарність, температура від +8 до +21.

Погода на сьогодні: 25 березня в західних областях України очікуються дощі, на решті території - мінлива хмарність, температура від +8 до +21. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

У східному регіоні очікується температура від +15 до +17, у центральному від +16 до +21, у південному від +14 до +19, у західному від +9 до +17, у північному від +16 до +19.

У Києві мінлива хмарність, без опадів, температура вночі від +5 до +7, вдень від +17 до +19.

Погода на сьогодні: На заході України дощі, температура до +21

(Інфографіка: прес-служба УкрГМЦ)

За повідомленням директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, тепла суха погода збережеться на більшій частині території України практично до кінця місяця, зміна температурного режиму очікується 31 березня.

Також Кульбіда зазначив, що посівам озимих культур на даний момент ніщо не загрожує: "Жодних тривог щодо озимих культур немає. Посіви відновили вегетацію і активно її продовжують. Все залежатиме від подальшого розвитку погодних умов".

Зазначимо, у квітні, згідно із прогнозом УкрГМЦ, очікується рівень опадів нижче за норму, що може негативно позначитися на сільському господарстві.