ua en ru

Профільний комітет ВР обрав представників до спостережної ради з фінреструктуризації

Профільний комітет ВР обрав представників до спостережної ради з фінреструктуризації Фото: голова комітету Сергій Рибалка

За результатами проведеного конкурсу було обрано п’ять представників

Комітет Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності обрав представників до спостережної ради з питань організації та проведення фінансової реструктуризації. Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВРУ.

Так, члени Комітету на своєму засіданні обрали кандидатів до спостережної ради за результатами відкритого конкурсного відбору та ретельного обговорення претендентів.

"Ми вирішили провести відкритий конкурс і цього разу, аби серед п’ятнадцяти кандидатів, які подали свої заявки на участь у відборі до складу Спостережної ради, обрати найбільш фахових осіб", - повідомив голова комітету Сергій Рибалка.

Отож, за результатами проведеного конкурсу більшістю голосів члени комітету обрали п’ять представників до Спостережної ради.

"Ними стали Роман Шпек - голова Ради НАБУ, Ірина Мудра - начальник управління реструктуризації Департаменту фінансової реструктуризації заборгованості та стягнення АТ "Ощадбанк", Наталія Василець - заступник Голови правління АБ "Укргазбанк", Ольга Білай - начальник управління по роботі з майном боржників Департаменту фінансової реструктуризації заборгованості та стягнення АТ "Ощадбанк" та Валерій Вощевський - засновник ТОВ "Житлобудінвест", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше комітет парламенту з питань фінансової політики і банківської діяльності ухвалив рішення про формування Наглядової ради з питань організації і проведення процедури фінансової реструктуризації.