ua en ru

Профільний комітет рекомендує ВР прийняти закон про енергоефективність будівель з урахуванням пропозицій Мінрегіону, - Лисов

Комітет Верховної Ради України (ВР) з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики рекомендує Верховній Раді України (ВР) прийняти законопроект № 9683, яким пропонується ввести паспорт енергоефективності житлових та громадських будівель у другому читанні з урахуванням пропозицій Міністерства регіонального розвитку , будівництва та житлово-комунального господарства. Про це РБК-Україна заявив заступник голови профільного комітету Ігор Лисов.

"6 вересня в Мінрегіонбуді було проведено погоджувальну нараду, за результатами якого і сформовано остаточний варіант проекту.
Всього в порівняльну таблицю включені 60 поправок народних депутатів, з яких 15 поправок пропонується відхилити, як таких, які не відповідають концепції законопроекту, 45 пропонується - врахувати (повністю, частково або редакційно), з них 31 внесені мною саме з урахуванням зауважень Головного науково- експертного управління і пропозицій групи міжнародних експертів.

Прошу підтримати пропоновану і узгоджену з Мінрегіон і групою міжнародних експертів редакції до другого читання і пропонувати Верховній Раді за результатами розгляду у другому читанні прийняти проект в цілому як закон", - заявив Лисов.

Нагадаємо, ВР прийняла відповідний законопроект у першому читанні 15 травня 2012 р.