ua en ru

Проект з обміну документами через Інтернет між судом і учасниками процесу стартує 15 жовтня

Пілотний проект з обміну документами через Інтернет між судом і учасниками судового процесу стартує в Україні 15 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Державною судовою адміністрацією України.

"Реалізація зазначеного пілотного проекту починається з 15 жовтня 2012 року в Святошинському районному суді міста Києва та апеляційному суді Дніпропетровської області та з 26 листопада 2012 року в господарському суді Вінницької області, Севастопольському апеляційному господарському суді, Харківському окружному адміністративному суді, Харківському адміністративному апеляційному суді", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Для реалізації проекту підготовлено та затверджено тимчасовий регламент обміну електронними документами між судом і учасниками судового процесу.

Регламент визначає порядок подання учасниками судового процесу до суду документів в електронному вигляді, передача таким учасникам процесуальних документів в електронному вигляді, паралельно з документами у паперовому вигляді відповідно до процесуального законодавства.