ua en ru

Проект держбюджету вдасться прийняти за рахунок голосів мажоритарників, - нардеп

Проект держбюджету вдасться прийняти за рахунок голосів мажоритарників, - нардеп Фото: Вікторія Сюмар (nfront.org.ua)

Нардеп зазначила, що держава не повинна перевантажувати місцеві бюджети

У Верховній Раді (ВР) знайдеться достатньо голосів для прийняття проекту держбюджету на 2018 рік у першому читанні, зокрема за рахунок народних депутатів-мажоритарників. Про це сьогодні в кулуарах ВР заявила нардеп "Народного фронту" Вікторія Сюмар, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я практично впевнена, що уряд знайде сьогодні достатня кількість голосів для того, щоб проект бюджету проголосувати, і знову ж таки за рахунок в першу чергу мажоритарних депутатів", - заявила Сюмар.

Також, народний депутат зазначила, що держава не повинна перевантажувати місцеві бюджети, перекладаючи на них багато витрат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про основні пріоритети держбюджету-2018.

"Бюджет-2018 чітко пріоретизовано. Передбачені видатки на оборону, на нове озброєння для української армії. У пріоритетах також - освіта, охорона здоров'я, децентралізація. Буде можливість будувати дороги, школи, лікарні, садочки. Розвивати енергонезалежність", - заявив Гройсман.