ua en ru

Залучення військових РФ до госпробіт на Донбасі спричинило масові звільнення, - розвідка

Залучення військових РФ до госпробіт на Донбасі спричинило масові звільнення, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Спроба представників командування вгамувати “бунтарів” завершилась тим, що їх вкинули до вигрібної ями

Залучення військових Російської Федерації до інженерних та господарчих робіт на Донбасі спричинило масові звільнення. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Встановлення режиму відносної тиші змушує командування російських окупаційних військ залучати особовий склад переважно до інженерних та господарчих робіт, що, в умовах початку дощів та різкого похолодання, при хронічних проблемах забезпечення самим необхідним, стало причиною чергової хвилі їх масового звільнення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протягом 18-19 вересня 23 військовослужбовця 11 окремого стрілецького батальйону (Новосвітлівка) 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ відмовились виконувати роботи з переобладнання позицій та написали рапорти на звільнення.

"Спроба представників командування бригади, начальника відділення комплектування майора ЗС РФ Богакова Олексія Олександровича та начальника фінансово-економічної служби майора ЗС РФ Фролова Андрія Олександровича, вгамувати “бунтарів” залишитись на військовій службі, у тому числі під загрозою невиплати частини грошового забезпечення, завершилась тим, що їх вкинули до вигрібної ями", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в зоні АТО та навколо України станом на 21 вересня Зафіксовано активізацію заходів оперативної та бойової п...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 21 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові Російської Федерації на Донбасі проводять тренування з метою перевірки готовности до виконання завдань за призначенням в умовах широкомасштабної війни із застосуванням ядерної зброї.